Kansainvälisen yksityisoikeuden eurooppalaistumisesta : EU:n oikeus- ja sisäasioiden monivuotisten ohjelmien vaikutuksista kansainvälisen yksityisoikeuden sääntelyyn - Möller, Tia (Suomalaisen lakimiesyhdistyksen julkaisuja, ISSN 0356-7206, 2017)
Europeanization of private international law
Keywords: Euroopan unioni; Eurooppa-neuvosto; kansainvälinen yksityisoikeus; eurooppalaistuminen; EU-oikeus; EU-ohjelmat; oikeudellinen sääntely; yksityisoikeus; eurooppaoikeus