Metsänomistuksen tulevaisuus Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla : selvitys metsänomistajakunnan muutoksesta ja palvelutarpeista - Lähdesmäki, Merja; Matilainen, Anne; Pohjala, Johannes; Heikkilä, Juuso; Mäki-Hakola, Marko; Hakala, Outi (Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti, ISSN 1796-0630, 2014)
Abstract.
Keywords: yksityismetsät; yhteismetsät; tulevaisuus; rakennemuutos; palvelutarpeet; palvelut; omistus; metsänomistus; metsänomistajat; Keski-Pohjanmaa; Etelä-Pohjanmaa