Opettajuus yhtenäisen peruskoulun kontekstissa : etnografinen tapaustutkimus - Lammi, Johanna, 1976- (Helsinki : Helsingin yliopisto, 2017)
Being a teacher in the context of a unified comprehensive school.
Väitöskirja
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: opettajuus; peruskoulu; perusopetus; opettajat; asiantuntijuus; toimintakulttuuri