Venäjän ja Itä-Euroopan instituutin selvitys - Huovio, Ilkka (Opetusministeriön työryhmämuistioita ja selvityksiä, ISSN 1458-8102, 2007)
Sammandrag: Utredning som omfattar Institutet för Ryssland och Östeuropa.
Keywords: Venäjän ja Itä-Euroopan instituutti; kulttuuri-instituutit; strategiat; kehittäminen; kulttuuritoiminta; palvelut; tietopalvelu; kirjastopalvelut; Venäjä; Suomi