Gendered violence : patterns and causes of women-to-women violence in the Lake Zone regions of Tanzania, East Africa - Opoku, Regina; Tampere University Press (Tampere : Tampere University Press, 2017)
Sukupuolitettu väkivalta : naisten naisille tekemän väkivallan käytännöt ja syyt Tansanian järvialueilla Itä-Afrikassa.
Väitöskirja
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: väkivalta; sukupuolittuminen; sosiaalinen kontrolli; naiset; sosiokulttuuriset tekijät; patriarkaalisuus; perinne; siirtymäriitit; puhdistusriitit; sukupuolielinten silpominen; leskeys; avioliitto; naisen asema; ihmisoikeudet; Tansania; Itä-Afrikka; väitöskirjat