Eläinten puolustajat : suomalaisen eläinoikeusaktivismin muuttuva poliittinen tyyli ja toiseus - Lundbom, Pia, 1975- (Jyväskylä : University of Jyväskylä, 2016)
For the sake of animals : the changing political style and cultural othering of the Finnish animal rights movement.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta.
Väitöskirja
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: eläinaktivismi; eläintenoikeusliikkeet; yhteiskunnalliset liikkeet; poliittinen toiminta; politiikka; toimintamuodot; toimijuus; toiseus; väitöskirjat