WikiLeaks 2010 : Kansalliskirjaston verkkokeräys. (Helsinki : Kansalliskirjasto, 2017)
WikiLeaks on internetsivusto, jonka tarkoituksena on antaa ihmisille mahdollisuus vuotaa salaisia poliittisia tai kaupallisia dokumentteja julkisuuteen ilman kiinnijäämisen pelkoa.
Keywords: tietovuodot; tiedonvälitys; sananvapaus; avoimuus; asiakirjat; Wikileaks