Taidetoimikunnat 2012: Kansalliskirjaston verkkokeräys. (Helsinki : Kansalliskirjasto, 2017)
Opetus- ja kulttuuriministeriön alaisen taidehallinnon sivustot ennen 2013 voimaan tullutta taidehallinnon uudistusta: valtion taidetoimikunta, alueelliset taidetoimikunnat.
Keywords: taidehallinto; kulttuurihallinto; taidetoimikunnat; julkinen hallinto