'Energiemix' versus 'Energiewende' : competing conceptualisations of nuclear energy policy in the German parliamentary debates of 1991-2001 - Kaarkoski, Miina (Jyväskylä : University of Jyväskylä, 2016)
Yhteenveto (Summary).
Väitöskirja
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: 1990-luku; 2000-luku; lähihistoria; poliittinen kulttuuri; poliittinen päätöksenteko; energiapolitiikka; ydinenergia; ydintekniikka; ydinonnettomuudet; energiahuolto; keskustelunanalyysi; käsiteanalyysi; demokratia; sisäpolitiikka; ulkopolitiikka; Saksa; Tsĕrnobyl; väitöskirjat