TY - GEN TY - GEN T1 - Elämysperusteisen ruokapalvelutapahtuman tuottamisen konseptointi : teemallisuus, prosessimaisuus ja kokonaisvaikutelma markkinoinnin johtamisen haasteena T2 - Acta Wasaensia T2 - Acta Wasaensia A1 - Pitkäkoski, Tuija, 1954- kirjoittaja LA - fin PP - Vaasa PB - Vaasan yliopisto YR - 2015 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/Record/fikka.4258517 AB - Building a production concept for experiential food service event : theming, processing and holistic impression as challenge in marketing management. SN - 978-952-476-627-2 PDF KW - tapahtumat KW - ruokailu KW - ruoka KW - ravintolat KW - ravintola-ala KW - palvelut KW - palvelumuotoilu KW - markkinointi KW - laatujohtaminen KW - kuluttajakäyttäytyminen KW - konseptisuunnittelu KW - elämys KW - elämyksellisyys KW - ruokapalvelut KW - asiakaskokemus ER -