Keski-Suomen kirkot - Jäppinen, Jussi; Jäppinen, Jussi; Voutilainen, Heli-Maija; Kirjakaari (yhtiö) (Kirjakaari, 2016)
Churches of Central Finland.
Keywords: arkkitehtuuri; historia; kirkkorakennukset; kirkkotaide; Keski-Suomi