Audit of Tampere University of Applied Sciences 2016 - Werner, Eva; Coelen, Robert; Ahkola-Lehtinen, Anne, 1956-; Caravalho, Luis; Saaristo, Antti; Kajaste, Matti, 1978-; Isoaho, Kati ([Helsinki] : Finnish Education Evaluation Centre, 2016)
Tampereen ammattikorkeakoulun auditointi 2016.
Auditering av Tampereen ammattikorkeakoulu 2016.
Keywords: Tampereen ammattikorkeakoulu; auditointi; ammattikorkeakoulut; laatu; laadunhallinta; laadunvarmistus; laatujärjestelmät; arviointi; Tampere