Securin, Cdc20 and Cdc27 in predicting the outcome of human breast cancer - Karra, Henna, 1979- (Turku : University of Turku, 2015)
Securin, Cdc20 ja Cdc27 rintasyövän ennusteen arvioinnissa.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa.
Väitöskirja
Julkaistu myös painettuna.
Nimeke nimiösivulta.
Keywords: proteiinit; solunjakautuminen; säätely; rintasyöpä; ennusteet; väitöskirjat