Designing projected user interfaces as assistive technology for the elderly - Hyry, Jaakko (Oulu : University of Oulu, 2015)
Projektiopohjaisten käyttöliittymien suunnittelu vanhusten teknologisiksi apuvälineiksi.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa.
Väitöskirja
Julkaistu myös painettuna.
Nimeke nimiösivulta.
Keywords: vanhukset; ikääntyneet; apuvälineet; tietotekniikka; käyttöliittymät; suunnittelu; käyttäjäkeskeinen suunnittelu; lisätty todellisuus