Work-life interaction among international business travelers - Mäkelä, Liisa; Tampere University Press (Acta Universitatis Tamperensis, ISSN 1455-1616, 2016)
Tiivistelmä.
Keywords: matkustaminen; työmatkat (matkustus); liikematkat; työntekijät; työ; kansainvälisyys; kansainvälistyminen; työelämä; yksityiselämä; perhe-elämä; yhteensovittaminen; työn organisointi; uni (lepotila); unihäiriöt