Työeläkettä kartuttavat palkattomat jaksot sekä niiden väestöryhmittäinen jakautuminen Suomessa vuosina 2005-2013 - Turunen, Teemu ([Helsinki] : Eläketurvakeskus, 2015)
Abstract.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: työeläkkeet; eläkejärjestelmät; työttömyys; perhevapaat; sairausloma; kuntoutus; opintovapaa; vuorotteluvapaa; eläkkeet