Vasa hamnvägs MKB : bedömningsprogram för miljökonsekvenser - Ramboll Finland (yhtiö); Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (Raportteja / Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, ISSN 2242-2846, 2015)
Vaasan satamatien YVA : ympäristövaikutusten arviointiohjelma.
Keywords: tiet; tienpito; satamat; logistiikka; kuljetus; liikenne; tieverkot; kehittäminen; ympäristövaikutukset; ympäristövaikutusten arviointi; Vaasa