Validity in psychological measurement : an investigation of test norms - Roivainen, Eka (Acta Universitatis Ouluensis, ISSN 0355-3221, 2015)
Näkökulmia psykologisten arvioiden luotettavuuteen : tutkimus testinormeista.
Keywords: psykologiset testit; validiteetti; luotettavuus; älykkyystestit; Wartegg-piirustustesti; WAIS; normit