Adsorption and photocatalysis in water treatment : active, abundant and inexpensive materials and methods - Pirilä, Minna (Acta Universitatis Ouluensis, ISSN 0355-3213, 2015)
Adsorptio ja valokatalyysi veden käsittelyssä : aktiiviset, edulliset ja helposti saatavilla olevat materiaalit ja menetelmät.
Keywords: vedenkäsittely; jäteveden käsittely; vedenpuhdistus; materiaalit; menetelmät; maatalousjätteet; adsorptio; aktiivihiili; arseeni; haitalliset aineet; raskasmetallit; titaanidioksidi; hapetus