Differentiated thyroid cancer : diagnostics, prognostic factors and long-term outcome - Hakala, Tommi, 1972-; Tampere University Press (Tampere : Tampere University Press, 2015)
Tiivistelmä.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta.
Väitöskirja
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: kilpirauhassyöpä; hoito; syöpähoidot; relapsi; näytteet; diagnostiikka; väitöskirjat