TY - GEN TY - GEN T1 - Ruoan kulttuuri : antropologisia näkökulmia ruoan tutkimukseen T2 - Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia A1 - Uusihakala, Katja, 1968- toimittaja, kirjoittaja A1 - Eräsaari, Matti, 1975- toimittaja, kirjoittaja A1 - Pietilä, Tuulikki, 1963- kirjoittaja A1 - Härkönen, Heidi, 1978- kirjoittaja A1 - Tammisto, Tuomas, 1982- kirjoittaja A1 - Pohjola, Johanna, 1977- kirjoittaja A1 - Gross, Toomas, kirjoittaja A1 - Lounela, Anu, 1967- kirjoittaja A1 - Autio, Petra, 1972- kirjoittaja A1 - Autio, Petra M., 1972- kirjoittaja LA - fin PP - Helsinki PB - Suomalaisen Kirjallisuuden Seura YR - 2016 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/Record/fikka.4240741 AB - The culture of food : anthropological perspectives to the study of food. NO - Artikkelien kirjoittajat: Tuulikki Pietilä, Heidi Härkönen, Tuomas Tammisto, Johanna Pohjola, Toomas Gross, Anu Lounela, Katja Uusihakala, Petra Autio, Matti Eräsaari. SN - 978-952-222-712-6 nidottu KW - ruoka KW - ruokailu KW - juominen KW - symboliikka KW - sosiokulttuuriset tekijät KW - yhteisöllisyys KW - sosiaalinen käyttäytyminen KW - sosiaaliset suhteet KW - sukupuolittuminen KW - ruumiillisuus KW - sukulaisuus KW - perhesuhteet KW - rituaalit KW - chaggat KW - mengenit KW - mate KW - mezcal KW - antropologia KW - Itä-Afrikka KW - Kilimanjaro KW - Kuuba KW - Havanna KW - Papua-Uusi-Guinea KW - Argentiina KW - Jaava KW - Etelä-Afrikka KW - Mikronesia KW - Fidži KW - merkitykset semantiikka ER -