Alkaloids of in vitro cultures of Rhazya stricta - Akhgari Nazarlou, Amir Behzad, 1978-; VTT (tutkimuskeskus) (Espoo : VTT, 2015)
Tiivistelmä suomeksi.
Nimiösivulla myös: Division of Pharmaceutical Biosciences, Faculty of Pharmacy, University of Helsinki, Finland.
Väitöskirja
Julkaistu myös painettuna.
Internet-yhteys.
Nimeke nimiösivulta.
Keywords: biotekniikka; lääkekasvit; alkaloidit; farmakologia; in vitro -menetelmä; soluviljely; solukkoviljely; kemiallinen analyysi; väitöskirjat