Hydrogen effects on austenitic stainless steels and high-strength carbon steels - Todoshchenko, Olga Madelen Ingrid (Aalto University publication series, ISSN 1799-4934, 2015)
Vedyn vaikutus austeniittisiin ruostumattomiin teräksiin ja ultralujiin hiiliteräksiin.
Keywords: vety; fysikaaliset vaikutukset; hiiliteräs; ruostumaton teräs; murtuminen; hauraus; lujuus