"Auttaminen on molemminpuolinen ilo!" : avustaviin perheenjäseniin perustuva auttaminen suomalaisissa perheyrityksissä auttajan näkökulmasta tarkasteltuna - Huotari, Eija Irmeli (Jyväskylä : Jyväskylän yliopisto, 2013)
Helping is a mutual pleasure : help in the Finnish family business provided by assisting family members.
Väitöskirja
Julkaistu myös painettuna.
World Wide Web.
Nimeke nimiösivulta.
Keywords: altruismi; perheyritykset; yritystoiminta; auttaminen; avunanto; perheenjäsenet; motivaatio; sitoutuminen (toiminta); sosiaaliset suhteet; väitöskirjat