Kansainvälisten investointien oikeudellinen sääntely : onko sääntely globalisaatiokehityksen edellyttämällä tasolla? - Paaermaa, Risto (Työ- ja elinkeinoministeriön julkaisuja, ISSN 1797-3554, 2015)
Den rättsliga regleringen kring internationella investeringar : är regleringen på sådan nivå som globaliseringsutvecklingen förutsätter?
Keywords: ulkomaiset investoinnit; oikeudellinen sääntely; globalisaatio; yhteiskuntavastuu; yritykset; kansainväliset järjestöt; vapaakauppa; kauppasopimukset