Uralilaiset adjektiivit : sanaluokan historian hahmottelua - Rauhala, Ilona, 1981- ([Helsinki] : Helsingin yliopisto, 2015)
Abstract.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta.
Väitöskirja
Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona.
Kolme eripainoksista englanniksi.
K-KPL
Keywords: uralilaiset kielet; kielihistoria; sanaluokat; adjektiivit; muoto-oppi (kielitiede); leksikologia