Riskivastuullisuus turvallisuuskasvatuksen kulttuurissa : oppilaiden vastuullisuus, turvallisuustaju ja tuottamistoiminnan riskiraja peruskoulun käsityön opetuksessa - Kallio, Manne, 1975- (Turku : Turun yliopisto, 2014)
Risk-responsibility in safety education culture.
Väitöskirja
Julkaistu myös painettuna.
Internet-yhteys.
Nimeke nimiösivulta.
Keywords: turvallisuuskasvatus; turvallisuuskulttuuri; peruskoulu; käsityö (toiminta); opetus; taitoaineet; käsityökasvatus; riskit; vastuullisuus; väitöskirjat