Novel genes and regulatory systems in epididymal differentiation and sperm maturation of the mouse - Björkgren, Ida, 1982- (Turku : Turun yliopisto, 2014)
Uudet geenit ja säätelyjärjestelmät hiirien lisäkiveksen kehityksessä ja siittiöiden kypsymisessä.
Nya gener och regleringssystem i utvecklingen av bitestikeln och i spermiens mognad hos möss.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 3 eripainosta.
Väitöskirja
Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: lisäkivekset; aineenvaihdunta; säätely; proteiinit; lipidit; siittiöt; kehitys; liikkuvuus; hedelmällisyys; väitöskirjat