Isien ja tyttärien kertomuksia yksinhuoltajaperheestä - Tuovinen, Paula (Jyväskylä studies in education, psychology and social research, ISSN 0075-4625, 2014)
Father and daughter narratives of single-parent families.
Keywords: kerronta; kokemukset; tyttäret; äidittömyys; roolimallit; sukupuoliroolit; perhesuhteet; arki; isät; isyys; vanhemmuus; lähivanhemmuus; yhden vanhemman perheet; yksinhuoltajaperheet