Kirjoitelma ja tekijän ääni : kehystämisen yhdyslauseet suomenkielisen ylioppilasaineen dialogisuuden hallinnassa - Juvonen, Riitta, 1976- (Helsinki : Helsingin yliopisto, 2014)
Tiivistelmä englanniksi.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa.
Nimiösivulla myös: Suomen kieli, Suomen kielen, suomalais-ugrilaisten ja pohjoismaisten kielten ja kirjallisuuksien laitos, Helsingin yliopisto.
Väitöskirja
Julkaistu myös painettuna.
Internet-yhteys.
Nimeke nimiösivulta.
Keywords: väitöskirjat