Huleveden laatu Helsingissä - Airola, Johanna; Nurmi, Paula; Pellikka, Katja; Helsingin kaupunki. Ympäristökeskus (Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen julkaisu, ISSN 1235-9718, 2014)
Dagvattnets kvalitet i Helsingfors.
Keywords: laatu; haitalliset aineet; hulevesi; Helsinki