Open-tietojärjestelmä : etämonitoroinnin kehittäminen osana ympäristöteknologian koulutusta ja innovaatiotoimintaa - Arola, Johanna; Aarniosalo, Piia; Poutiainen, Hannu; Hannus, Esa; Isotalus, Heikki (Tutkimuksia ja raportteja / Mikkelin ammattikorkeakoulu, ISSN 1795-9438, 2014)
Abstract.
Keywords: ympäristöteknologia; ympäristö; monitorointi; tarkkailu; mittaus; tietojärjestelmät; pilvipalvelut; paikkatiedot; sensoriverkot