Polku dialogiin : sosiaali- ja terveyssektorin henkilöstön ja kuntapäättäjien yhteistyön kehittäminen soveltavan teatterin keinoin - Hennala, Lea, 1961-; Pässilä, Anne, 1964-; Martikainen, Suvi-Jonna.; Mellanen, Laura; Melkas, Helinä, 1968-; Lappeenrannan teknillinen yliopisto. Lahti School of Innovation (Lahti : Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Lahti School of Innovation, 2013)
Sammanfattning. - Abstract.
Loppuraportti Työsuojelurahaston hanke nro 112086.
Keywords: kunnat; kehittäminen; yhteisöllisyys; sosiaalitoimi; terveystoimi; soveltava draama; osallistava teatteri; teatteritaide; sosiaalipalvelut; terveyspalvelut; henkilöstö; päättäjät; yhteistyö