Integration of intelligent systems in development of smart adaptive systems : linguistic equation approach - Juuso, Esko (Acta Universitatis Ouluensis, ISSN 0355-3213, 2013)
Älykkäiden menetelmien yhdistäminen viisaiden mukautuvien järjestelmien kehittämisessä : lingvististen yhtälöiden menetelmä.
Keywords: prosessit; valvonta; säätö; diagnostiikka; mallintaminen