Saiturin kuolema : kuoleman kulttuuripoetiikkaa angloamerikkalaisessa fiktiossa myöhäiskeskiajalta nykypäivään - Kallionsivu, Mikko; Tampere University Press (Tampere : Tampere University Press : Taju [jakaja], 2013)
Death of a miser : cultural poetics of death in the Anglo-American fiction from middle ages to the present.
Väitöskirja
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: Marlowe, Christopher; Dickens, Charles; Dickens, Charles; Golding, William; DeLillo, Don; DeLillo, Don; Everyman; Jokamies; 1500-2000-luku; kirjallisuudentutkimus; kirjallisuudenhistoria; kuolema; modernisaatio; englanninkielinen kirjallisuus; myöhäiskeskiaika; uusi aika; kulttuurihistoria; moraliteetit