Agile Methods in large-scale software development organizations : applicability and model for adoption - Laanti, Maarit, 1968- (Oulu : University of Oulu, 2012)
Tiivistelmä: Ketterät menetelmät isoissa ohjelmistonkehitysorganisaatioissa : soveltuvuus ja malli käyttöönotolle.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 6 eripainosta.
Väitöskirja
Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: ohjelmistoala; ohjelmistotuotanto; ohjelmistokehitys; yritykset; organisaatiot; tietotekniikkayritykset; ketterät menetelmät; lean-ajattelu