Venäläiset matkailun asiakkaina - Malankin, Minna (Tutkimuksia ja raportteja / Mikkelin ammattikorkeakoulu, ISSN 1795-9438, 2012)
Abstract: Russians as clients of tourist industry.
Keywords: matkailupalvelut; asiakkaat; matkailijat; venäläiset; odotukset; asiakastyytyväisyys; matkailu; markkinointi; asiakaspalvelu; tapakulttuuri; tavat (tapakulttuuri)