Onni Oja 1909-2004 : elämä ja taide - Oja, Onni; Pääskynen, Tanja; Haavisto, Emilia; Bergström, Kirsti; Snellman, Tomi; Riihimäen taidemuseo (Riihimäen taidemuseon julkaisuja, ISSN 1239-7210, 2013)
Summary.
Keywords: Oja, Onni, : 1909-2004; henkilöhistoria; näyttelyjulkaisut; taidenäyttelyt; maalaustaide; teosluettelot; taidemaalarit