Kehittämistoiminta kunnissa : kuntien kehittämisprosessien hallinnan nykytila ja käytännöt - Rannisto, Pasi-Heikki; Stenvall, Jari; Lumijärvi, Ismo; Harisalo, Risto; Leponiemi, Ulriika; Suomen kuntaliitto (Acta / Suomen kuntaliitto, ISSN 1237-8569, 2012)
Resumé: Utvecklingsverksamheten i kommunerna : nuläge och praxis i hanteringen av utvecklingsprocesser.
Keywords: kehittäminen; kunnat; aloitteet; projektit; prosessit; strategiat