Poliisin toimintaympäristö : poliisiammattikorkeakoulun katsaus 2012 - Honkonen, Risto; Muttilainen, Vesa; Poliisiammattikorkeakoulu (Poliisiammattikorkeakoulun raportteja, ISSN 1797-5743, 2012)
Abstract.
Keywords: poliisi (organisaatiot); toimintaympäristö; toiminta; kehittäminen; poliisihallinto; turvallisuusympäristö; rikollisuus