Huumeet Suomessa 2020 ennakointitutkimus - Konu, Anne; Kotovirta, Elina; Lintonen, Tomi; Rönkä, Sanna; Poliisiammattikorkeakoulu (Poliisiammattikorkeakoulun raportteja, ISSN 1797-5743, 2012)
Abstract.
Keywords: huumeiden käyttö; huumekauppa; huumepolitiikka; huumeongelmat; väärinkäyttö; päihdehuolto; huumausainerikokset; huumeet