Käsitykset sosiaalisista taidoista tekniikan alalla - Saaranen-Kauppinen, Anita (Kuopio : Itä-Suomen yliopisto, 2012)
Abstract: Conceptions of social skills in the field of engineering and technology.
Diss
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: työelämä; työyhteisötaidot; sosiaaliset taidot; osaaminen; koulutus; tekniset alat