Improvisoi! Organisaation kehittäminen interventiotutkimuksen ja vuorovaikutuskoulutuksen metodeilla - Koivisto, Tapio, 1951-; Myllyoja, Jouko; VTT (tutkimuskeskus) ([Espoo] : VTT, 2011)
Abstract: Improvise! Supporting organizational learning and innovation by intervention research and interaction training.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: organisaatiot; kehittäminen; vuorovaikutus; viestintä; improvisointi; interventio