Ajan partaalla : omaelämäkerrallinen aika, päiväkirja ja muistin kulttuuri - Sääskilahti, Nina (Nykykulttuurin tutkimuskeskuksen julkaisuja, ISSN 1457-6899, 2011)
Summary: On the brink of time : autobiographical time, diaries and the culture of memory.
Keywords: Ricœur, Paul, : 1913-2005; päiväkirjat; aika; muistaminen; omaelämäkerrallisuus; kerronta; sukupuoli; naiset; tekstintutkimus; elämäkertatutkimus; kertomuksen teoria