A cognitive and pragmatic account of innovation : domesticating the probiotic Gefilus in Finland - Janasik, Nina (Aalto University publication series, ISSN 1799-4934, 2011)
Tiivistelmä: Innovaation kognitiivinen ja pragmaattinen analyysi : probioottisen Gefilus-tuotteen kotiuttaminen Suomessa.
Keywords: innovaatiot; uutuudet; tuotteet; eriytyminen; identiteetti; omaksuminen; kuluttajatutkimus; probiootit; maitohappobakteerit; terveysvaikutteiset elintarvikkeet