Prolyl 3-hydroxylases and hypoxia-inducible factor 3 : their roles in collagen synthesis and hypoxia response, respectively - Pasanen, Annika, 1984- (Oulu : University of Oulu, 2011)
Tiivistelmä: Prolyyli 3-hydroksylaasit ja hypoksia-indusoituva tekijä 3.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta.
Väitöskirja
Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: kollageenit; proteiinit; hypoksia; väitöskirjat