Evaluation : the sustainability dimension in addressing poverty reduction : synthesis of evaluations - Caldecott, Julian; Halonen, Mikko; Sørensen, Svend Erik; Dugersuren, Sukhjargalmaa; Tommila, Paula; Pathan, Alina; Suomi. Ulkoasiainministeriö (Report of evaluation study / Finnish International Development Agency, ISSN 1235-7618, 2010)
Yhteenveto: Evaluointi kestävyysulottuvuudesta köyhyyden vähentämisessä : synteesi evaluoinneista.
Keywords: kehitysyhteistyö; köyhyys; arviointi; kestävä kehitys