Turvallisuus ja turvallisuusjohtamisjärjestelmät satamissa - Salokorpi, Mirva; Rytkönen, Jorma, 1957- (Kotka : Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, 2010)
Abstract (1 s.)
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: turvallisuus; turvallisuusjohtaminen; satamat; riskit; onnettomuudet; vaaratilanteet; työturvallisuus