Integrated interface electronics for capacitive MEMS inertial sensors - Aaltonen, Lasse (TKK dissertations, ISSN 1795-2239, 2010)
Tiivistelmä: Integroitua rajapintaelektroniikkaa kapasitiivisille MEMS inertia-antureille.
Keywords: elektroniikka; anturit