Rakenteet muuttuvat - mihin suuntaan? : sosiaali- ja terveyspalvelut Paras-hankkeessa : lähtötilanteen kartoitus - Niiranen, Vuokko, 1953-; Kaarakainen, Minna, 1973-; Kinnunen, Juha, 1958-; Suomen kuntaliitto (Helsinki : Suomen kuntaliitto ; [Kuopio] : Itä-Suomen yliopisto, 2010)
Resumé: Strukturerna förandras - på vilket sätt : social- och hälsovårdstjänsterna i anslutning till strukturreformen : kartläggning av utgångsläget.
Summary: Structures are changing - in which direction? : social welfare and health services and the Paras-reform : survey of the initial situation.
Keywords: sosiaalihuolto; terveydenhuolto; sosiaalipalvelut; terveyspalvelut; perusterveydenhuolto; vanhustenhuolto; vanhukset; lapsiperheet; palvelut; oppilashuolto; palvelurakenne; ohjauskeinot; kunnat; arviointi